School voor vmbo, havo en vwo | óók vrijeschoolonderwijs

Activiteiten voor groep 7 en 8

Als je een nieuwe school gaat kiezen, wil je de sfeer proeven en de school beleven. Past deze school bij mij? Voel ik me hier thuis? Daarom kunnen jij en je ouders op allerlei manieren en momenten kennismaken met het Udens College. Via proeflessen, een infomiddag en VIP-tours door de school. Al deze activiteiten organiseren we voor het vmbo, havo/vwo én Waldorf Uden.

Jaarkalender groep 7/8

Hieronder lees je een korte beschrijving van de activiteiten die we organiseren voor groep 7 en 8. Alle data van deze activiteiten en andere belangrijke data vind je in de kalender.

Welke activiteiten zijn er?

November

Info & Proef (informatie en proeflessen)

Tijdens Info & Proef kom je samen met je ouder(s) naar school. Je krijgt informatie over de brugklas en ons onderwijs en je kunt een paar proeflesjes volgen. Hierdoor krijg je een beeld van hoe de lessen er op onze school uitzien. Deze avonden zijn speciaal voor groep 8-leerlingen. Schrijf je nu in!

Januari/februari

VIP tours

Wil je de school ‘in bedrijf’ zien? Dat kan, tijdens een VIP tour! Een docent leidt jou samen met nog vijf andere groep 8-leerlingen en ouders door de school, op een gewone lesdag. Je loopt binnen bij een les in een theorielokaal of bij muziek, ziet leerlingen gymmen of in groepjes werken in de aula. Een leuke manier om een indruk te krijgen van een dag op het Udens College. Inschrijven hiervoor kan vanaf november.

Mei

7th Wednesday (open middag)

Op 29 mei organiseren wij speciaal een open dag voor groep 7-leerlingen! Alle leerlingen zijn samen met hun ouder(s) welkom bij vmbo, havo/vwo en Waldorf Uden. Ontdek, luister, doe mee en beweeg! Maak kennis met brugklascoaches en geniet en ontdek de school.

Extra activiteiten

Voor een paar groepen leerlingen zijn er extra activiteiten om kennis te maken met de school.

November/december/januari

Junior College

Ben jij een groep 8-leerling met een vwo-advies? En wil je extra uitgedaagd worden? Dan zijn de projectlessen van het Junior College misschien iets voor jou. Lees hier meer over.

Februari

Waldorf Junior

Denk jij er over na om te starten bij Waldorf Uden? Dan kun je meedoen aan twee lessen om extra te proeven van onze vrijeschool.

Contact

Heb je nog een vraag? Stuur deze naar groep8@udenscollege.nl.

Lees meer over onze brugklassen