Nieuws

 1. 2020-05-29 foto

  Welkom terug op school  

  Vanaf dinsdag 2 juni is het eindelijk zover, we mogen onze leerlingen weer (beperkt) op school ontvangen, wij zijn oprecht blij! Na twee maanden van onderwijs op afstand, mogen we daar nu weer onderwijs op school aan toevoegen.

  De periode tussen 2 juni en de start van de zomervakantie zal, omdat we nog steeds te maken hebben met veel richtlijnen en voorschriften, heel anders zijn dan voor de uitbraak van het coronavirus. De belangrijkste verschillen zijn dat er veel minder leerlingen tegelijk aanwezig mogen zijn in de school en dat iedereen op alle momenten de 1,5 meter-regel in acht moet nemen.

  Programma met aandacht voor ontmoeting en gesprek
  Voor de komende vijf weken hebben we op het havo/vwo twee programma’s ontwikkeld, één voor de onderbouw- en één voor de bovenbouw. Naast een onderwijsinhoudelijke deel is er tijd en ruimte voor de persoonlijke en emotionele kant. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden en wij vinden de ontmoeting en het gesprek met elkaar dan ook van groot belang. Ouders en leerlingen hebben hier meer informatie over ontvangen in de brieven van de sector havo/vwo van 29 mei.

  Leefregels
  De komende periode kan alleen succesvol verlopen als we ons allemaal aan de RIVM-richtlijnen en de leefregels op school houden. De vind je ook in de brieven. Wij zijn ervan overtuigd dat, als we ons allemaal aan de leefregels houden, leerlingen en personeelsleden weer op een veilige manier samen fysiek naar school kunnen.

  We zijn blij jullie weer te mogen begroeten in de school!

 2. Terug naar overzicht

 3. 2020-07-10

  Telefonische bereikbaarheid zomervakantie

 4. 2020-07-10

  Waldorf: nieuwe kans

 5. 2020-07-09

  Diploma-uitreiking

 6. 2020-07-02

  Leermiddelen bestellen nieuwe schooljaar

 7. 2020-06-23

  Kunst van Udens College voor Bernhoven