Uitwisselingen

Wij vinden internationalisering een belangrijk uitgangspunt en we laten je graag kennis maken met andere opvattingen, culturen en onderwijs. Dit geven we onder andere vorm door uitwisselingen met andere scholen in Europa in de bovenbouw.

 

Alle leerlingen van havo-4 en vwo-5 mogen in principe aan het uitwisselingsprogramma deelnemen. Wij vinden dat je vooraf goed moet nadenken over de uitgangspunten van het programma en die moet bespreken met je ouders voordat je je er voor inschrijft. Je vindt meer hierover in de Afspraken en voorwaarden uitwisseling 18/19, het 0% alcohol reglement en het Zelfevaluatieformulier uitwisselingen.

 

Je vindt meer hierover in de 19 – 20 UC hv Afspraken en voorwaarden uitwisseling, 19-20 Alcohol regels en contract en het 19 – 20 Zelfevaluatieformulier.

 

Informatie-avond voor deelnemers

Elk jaar houden we voor alle nieuwe deelnemers aan het programma een verplichte informatie-avond aan het einde van het schooljaar. De informatie die we hebben gegeven aan het einde van schooljaar 2018-2019 over de uitwisselingen van dit jaar vindt u hier: 19-20 Uitnodiging infoavond 13 juni 2019; Presentatie ouder informatieavond uitwisselingen 2019 2020.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij de coördinatoren internationalisering Karel den Biggelaar en Marga Rijkers op het Udens College sector havo/ vwo.