Uitwisselingen

Wij vinden internationalisering een belangrijk uitgangspunt en we laten je graag kennis maken met andere opvattingen, culturen en onderwijs. Dit geven we onder andere vorm door uitwisselingen met andere scholen in Europa in de bovenbouw.

 

Alle leerlingen van havo-4 en vwo-5 mogen in principe aan het uitwisselingsprogramma deelnemen. Wij vinden dat je vooraf goed moet nadenken over de uitgangspunten van het programma en die moet bespreken met je ouders voordat je je er voor inschrijft. Je vindt meer hierover in de Afspraken en voorwaarden uitwisseling 18/19, het 0% alcohol reglement en het Zelfevaluatieformulier uitwisselingen.

 

Je vindt meer hierover in de Afspraken en voorwaarden uitwisseling 18/19, het 0% alcohol reglement en het Zelfevaluatieformulier uitwisselingen.

 

Informatie-avond voor deelnemers

Elk jaar houden we voor alle nieuwe deelnemers aan het programma een verplichte informatie-avond aan het einde van het schooljaar. Dit schooljaar vindt de informatieavond plaats op 13 juni 2019 van 19:30 uur tot 21:00 uur.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij de coördinatoren internationalisering Karel den Biggelaar en Marga Rijkers op het Udens College sector havo/ vwo.