Nieuws

 1. 2021-01-15 foto

  UC More | Inside: live uitzending voor groep 8

  Op 14 en 21 januari maken we een speciale live uitzending voor groep 8-leerlingen en hun ouders: UC More | Inside. Hiermee geven we jullie een inkijkje in de school! Op de 21e is de uitzending vanuit het vmbo. Op 14 januari was de aftrap vanuit het havo/vwo. De uitzendingen zijn ook interessant voor leerlingen van groep 7 en hun ouders.

  Bekijk hier de live uitzending van vmbo 21 januari: 19.30 uur

   

  Bekijk hier de uitzending terug van havo/vwo 14 januari

  Bekijk de video van havo/vwo op YouTube

  Wat is er te zien?
  Vanuit de studio op locatie praten we aan tafel met diverse gasten: docenten, ouders en leerlingen. Zo vertelt de ene leerling over zijn fietstocht naar school, een andere leerling praat samen met zijn of haar coach over coaching en begeleiding, en laten we het favoriete pauzeplekje van een leerling zien. Zo komen er diverse onderwerpen aan bod en laten we ook de school zien via leuke video’s.
  Met deze uitzending willen we de groep 8-leerling én hun ouders een inkijkje geven in de school. Zeker nu de open dag niet doorgaat, en andere mogelijkheden beperkter zijn vanwege de maatregelen.

  Wij zorgen deze avonden voor de presentatoren en de gasten; DTV zorgt voor de live uitzending. UC More | Inside is via een stream te volgen en start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

  Hebben jullie al een vraag die je graag terug wilt zien: stuur deze dan alvast in via:  groep8@udenscollege.nl. Je kunt tijdens deze avond je vragen ook via Whatsapp naar ons sturen. Het nummer staat in beeld tijdens de uitzending.

  Andere activiteiten
  Waldorf Uden heeft geen eigen live uitzending in een studio, maar schoof wel aan tafel op 14 januari. De vrijeschool houdt zelf online inloopuren voor ouders. Het laatste inloopuur is op 9 februari.

  Andere grote activiteiten zijn: de VIP-tour, Proef, Waldorf Junior en Junior College. Deze staan op de rol, maar er zijn enige landelijke versoepelingen nodig om te kunnen starten. Er zijn veel inschrijvingen, dus we rollen de rode loper verantwoord uit zodra het kan.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-01-15

  UC More | Inside: live uitzending voor groep 8

 4. 2021-01-14

  Gratis webinar: Tranen in mijn buik

 5. 2021-01-14

  VIP-tour, Inside en meer voor groep 8

 6. 2021-01-08

  Corona en school - veelgestelde vragen

 7. 2020-12-21

  Leerlingen verrassen ouderen St. Jan