Nieuws

 1. 2021-02-03 foto

  UC More | Inschrijfmomenten brugklas

  Op het Udens College kun je je in februari en maart in komen schrijven voor de brugklas. Er zijn dit jaar twee keuzes: inschrijven tijdens een individuele afspraak of tijdens de inschrijfweek.

  Locatie van aanmelding
  Je kunt je inschrijven voor een brugklas van het vmbo, havo/vwo of voor Waldorf Uden:
  • sector vmbo: Kleinveld 25
  • sector havo/vwo: President Kennedylaan 22b
  • Waldorf Uden vrijeschool: President Kennedylaan 22b

  Inschrijfweek: extra avond dinsdag 16 maart
  Je kunt je aanmelden tijdens een avond van de inschrijfweek: van 8 t/m 11 maart. Er is geen afspraak nodig. Voor de inschrijfweek hebben we een indeling gemaakt op basis van basisschool/woonplaats.
  Op 16 maart is er een extra inschrijfavond voor leerlingen die niet konden komen tijdens de inschrijfweek, door bijvoorbeeld quarantaine of die hun schooladvies in de inschrijfweek ontvingen.

   

  Individuele afspraak
  Jullie kunnen ook een individuele afspraak maken voor de inschrijving voor de brugklas. De afspraak is mogelijk vanaf 22 februari. Plan je afspraak nu in via het afsprakenformulier:

   

  Neem aanmeldformulier mee
  Belangrijk: neem het aanmeldformulier mee naar het inschrijfmoment. Deze worden uitgereikt via de basisscholen in de omgeving. Ook kun je het hier downloaden.

  Kennismakingsactiviteiten
  Op 22 februari start ook de VIP tour (die eerder uitgesteld was). Wil je nog een rondleiding door de school? Schrijf je hier snel voor in.
  We zijn ook nog steeds van plan om de proeflessen te organiseren. Dit doen we zodra het kan. Lees meer over VIP en Proef bij de activiteiten voor groep 8. 

  Contact
  Heb je vragen? Stuur dan een bericht aan: groep8@udenscollege.nl.

   

  *De inschrijfmomenten voldoen aan de huidige coronamaatregelen en voldoen ook bij een verlenging van de huidige lockdown. 

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-06-11

  Even voorstellen: nieuwe leerkracht

 4. 2021-06-09

  Kennismakingsdag 13 juli

 5. 2021-06-04

  Corona en school - veelgestelde vragen

 6. 2021-06-01

  School volledig open onder voorwaarden

 7. 2021-05-25

  Webinar 2-6: Dip/Depressie bij jongeren