UC Junior College voor groep 8-leerlingen

Ook aan het begin van 2021 hebben we weer een UC Junior. Dat is een project voor groep 8-leerlingen met veel talenten en vaardigheden en die een extra uitdaging willen aangaan. De leerlingen werken in 7 lessen op het UC samen aan een aansprekend project.

Waarom hebben wij een Junior College?

Zeer getalenteerde kinderen zien wij op het Udens College (UC) vaak terug in onze brugklas gymnasium/vwo+. Deze brugklas biedt nieuwsgierige en zelfstandige kinderen de mogelijkheid om al hun vaardigheden te benutten in vakoverstijgende projecten. Leerlingen volgen namelijk een versneld programma, waardoor er ruimte is voor deze projectlessen.

Via het Junior College kunnen groep 8-leerlingen al kennis maken met deze projectlessen. Ze leren om als team samen te werken. We dagen ze uit om onderzoekend te denken en stimuleren de leerling om hun ideeën te presenteren.

Meer informatie

Binnenkort delen we meer informatie op deze pagina en met de basisscholen. Hebt u toch al vragen, dan kunt u contact opnemen met Evelien Naterop, docente en coördinator Junior College via: