Nieuws

 1. 2021-02-25 foto

  School weer (gedeeltelijk) open!

  Op dinsdag 23 februari heeft het (demissionaire) kabinet in een persconferentie nieuwe besluiten bekend gemaakt over de coronamaatregelen. Voor het voortgezet onderwijs betekent dat de leerlingen vanaf volgende week weer minimaal 1 dag naar school mogen. Hier kijken we naar uit!

  Het onderwijs bestaat de komende tijd uit een combinatie van les in de school (fysiek onderwijs) en online onderwijs. Ouders en leerlingen hebben hier op 24 februari een algemene brief over ontvangen.

  Draaiboek per sector
  De sectoren vmbo en havo/vwo werken momenteel hard aan een draaiboek waarin staat hoe de lesweken er uit komen te zien.

  Vmbo
  Het vmbo stuurt het draaiboek op vrijdag 26 februari aan de leerlingen en ouders. Op maandag 1 maart is er voor alle leerlingen een startmoment. Op dinsdag 2 maart start het vmbo met de combinatie van lessen in de school en online.

  Havo/vwo
  Het havo/vwo stuurt het draaiboek uiterlijk op dinsdag 2 maart. Zij starten op woensdag 3 maart met de combinatie van lessen in de school en online.

  Basisregels blijven belangrijk
  Vanzelfsprekend zijn we erg blij dat de leerlingen weer naar school mogen komen. Zo kunnen we weer de ontmoetings-, leerplek en oefenplaats voor het leven zijn voor de leerlingen. Wel blijft het van groot belang om ons aan de basisregels en richtlijnen te houden. Dat is een voorwaarde om elkaar te kunnen ontmoeten. Dit zijn ze in grote lijnen:

   

  Zie ook de thuisblijfregels en veelgestelde vragen.

  Wij zetten ons in voor goed onderwijs voor de leerlingen, met daarbij oog op de veiligheid van iedereen.
  We kijken er naar weer uit om jullie weer in de school te ontmoeten!

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-04-16

  Concert VWO 6: 24 april Muziekpubquiz online

 4. 2021-04-01

  Concert HAVO 5

 5. 2021-04-01

  Rowi en Eline gaan naar Oeganda

 6. 2021-03-29

  Corona en school - veelgestelde vragen

 7. 2021-03-29

  Waldorf start met 2 klassen