Nieuws

 1. 2020-04-02 foto

  School tot en met de meivakantie gesloten

  Dinsdagavond 31 maart maakte het kabinet bekend dat de coronamaatregelen die tot 6 april van kracht waren, worden verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Dit betekent dat alle scholen in Nederland dicht blijven tot en met de meivakantie. Het Udens College blijft daarom tot de meivakantie onderwijs op afstand verzorgen.

  Op zijn vroegst kan de school op maandag 4 mei weer open om ‘fysiek’ onderwijs te verzorgen. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet hoe zij om wil gaan met de maatregelen. Dan weten we meer over de onderwijsvorm na de meivakantie.

  Voor alle betrokkenen – leerlingen, ouders en medewerkers van het Udens College – vraagt het flexibiliteit en inzet om met elkaar in verbinding te blijven. In verbinding op het gebied van onderwijs, leerlingbegeleiding en ook op persoonlijk vlak. Als Udens College blijven we ons daarvoor inzetten. We merken ook dat leerlingen en ouders die verantwoordelijkheid willen nemen. Onze complimenten voor iedereen die zich in deze periode inzet om op een goede wijze het contact te onderhouden.
  Dat het niet altijd gemakkelijk is voor iedereen realiseren we ons terdege. Mocht er extra ondersteuning nodig zijn, dan horen we dat natuurlijk graag.

  Alle medewerkers, leerlingen en ouders hebben op donderdag 2 april informatie ontvangen hoe het onderwijs er de komende weken uitziet en wat de verdere afspraken zijn.

  We gaan verder op het ingeslagen pad en blijven we ons inzetten voor onderwijs en contact op afstand. Niet altijd een gemakkelijke taak in een situatie waar we soms van heel dichtbij geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus en de effecten van de crisis. Namens het Udens College wensen we iedereen in die situatie veel sterkte toe.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-01-19

  Corona en school - veelgestelde vragen

 4. 2021-01-15

  UC More | Inside: live uitzending voor groep 8

 5. 2021-01-14

  Gratis webinar: Tranen in mijn buik

 6. 2021-01-14

  VIP-tour, Inside en meer voor groep 8

 7. 2020-12-21

  Leerlingen verrassen ouderen St. Jan