Nieuws

 1. 2020-07-17 foto

  School in nieuwe schooljaar volledig open

  Het kabinet heeft in juni, veel eerder dan verwacht, versoepelingen aangekondigd voor het maatschappelijke leven. Dat heeft ook gevolgen voor het onderwijs. Vanaf het nieuwe schooljaar gaan de scholen voor voortgezet onderwijs weer volledig open. 

  We zijn erg blij met dit besluit en kijken uit naar een levendige school in augustus. Het grootste gemis de afgelopen tijd uiteraard het persoonlijke contact met de leerlingen. Vanaf 2 juni hebben we dat al weer gedeeltelijk op kunnen pakken.

  Door deze volledige opening kunnen we onze onderwijskundige ambities weer volledig waar maken. De schoolleiding is daarbij wel van mening dat we deze ambities alleen waar kunnen maken als we ons 100% inzetten op de bescherming van leerlingen en medewerkers.

  School open, met inzet van iedereen

  Éen van de belangrijkste maatregelen die in het nieuwe schooljaar blijft gelden is de 1,5 meter afstand. Waar deze regel niet meer voor leerlingen onderling geldt, blijft deze wel van kracht voor medewerkers.

  De 1,5 meter afstand geldt wel:

  • voor de omgang tussen leerling en medewerker
  • en voor collega’s onderling

  Daarnaast moeten we aandacht blijven houden voor de hygiëne. De school heeft daarvoor diverse aanvullende voorbereidingen getroffen. De ouders en leerlingen zijn hierover geïnformeerd.
  Bekijk het overzicht met de actuele maatregelen. 

  We wensen iedereen een fijne vakantie en hopen elkaar na de zomer weer in goede gezondheid te zien op school!

   

 2. Terug naar overzicht

 3. 2020-11-23

  Voortgang/Stand van Zaken 1

 4. 2020-11-06

  Corona en school - veelgestelde vragen

 5. 2020-11-05

  Nieuwsbrief Waldorf november 2020

 6. 2020-11-03

  Nous sommes professeurs

 7. 2020-11-02

  'Ik weet wat ik wil' door MBO Beurs