Nieuws

 1. 2020-09-14 foto

  Nieuw strategisch beleid: het roer gaat niet om

  De start van dit schooljaar was ook het startsein voor ons nieuwe strategische beleid. We zijn in de vorige periode gaan werken met ons vernieuwende onderwijs: het Udens Model, waarbij de leerling steeds meer keuzes krijgt in zijn of haar leerroute. Een persoonlijke coach helpt daarbij. We bouwen hier in de nieuwe strategische periode op verder en verstevigen onze koers.

  Ruimte voor ambitie
  Ruimte bieden aan de ambitie van onze leerlingen in een veranderende maatschappij, daar staat het Udens College voor. We leren leerlingen om nu en in de toekomst kritisch te denken en hun eigen keuzes te maken, zodat ze in staat zijn om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de maatschappij en deze zelf ook mede vorm te geven.

  Om deze missie te kunnen realiseren, rust ons onderwijs op drie pijlers. De eerste twee pijlers hebben we meegenomen uit de vorige beleidsperiode en gaan we verstevigen. De derde pijler voegen we nu toe.

  Drie pijlers:

  • 1 Leerling als vertrekpunt
  • 2 Kwaliteit als vanzelfsprekend
  • 3 Eigenaarschap bij leerlingen en medewerkers

  De komende vier jaar gaan we werken aan onze missie en willen we onze mijlpalen bereiken. Om het gesprek over het beleid te ondersteunen hebben we onderstaande praatplaat ontwikkeld.

  Lees het strategische beleidsplan 2020-2024: Ruimte voor ambitie. Naast medewerkers hebben ook leerlingen, ouders en en andere betrokken meegewerkt aan dit plan.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-09-24

  Versoepelingen coronamaatregelen

 4. 2021-09-24

  Corona en school

 5. 2021-09-23

  21 oktober: denk mee over inclusiever onderwijs

 6. 2021-09-21

  Proef-avonden voor groep 8/klas 6

 7. 2021-09-21

  Proef-avonden voor groep 8