Nieuws

 1. 2017-12-19 foto

  Reis naar Londen 2018!                   

  Aan alle vierdeklassers van het VMBO en hun ouders,

  Ook dit jaar organiseert onze school weer een 4-daagse reis naar Londen. De eindexamens zijn dan al achter de rug. We vertrekken op dinsdagmorgen 5 juni. Vrijdag 8 juni komen we, na een nachtelijke boot- en bustocht, weer thuis.

  De reis is volledig verzorgd, dat wil zeggen: eigen (luxe) bussen en chauffeurs; bootovertocht Calais-Dover; verblijf in gastgezinnen (2, 3, of 4 personen per gastgezin; jongens bij jongens en meisjes bij meisjes); alle maaltijden en alle excursies inclusief.

  Een kleine greep uit het programma: een bezoek aan het Science Museum met de laatste computer- en internetnieuwtjes, antieke schepen, duikboten etc., het Natural History Museum met “levende” dinosaurussen en een echte aardbeving ; De gezellige winkelcentra Covent Garden en Camden, met straatartiesten; het centrum van Londen met zijn mooie gebouwen en prachtige winkels, de London Eye (Europa’s grootste reuzenrad) en een avond naar een van de beroemde live-musicals in Londons West End. Ook wordt er door de organisatie een eenvoudige reisverzekering afgesloten. Wij sluiten GEEN annuleringsverzekering af.

  De excursie wordt begeleid door docenten van onze school.

  De kosten van deze geheel verzorgde schoolexcursie bedragen 280 euro. Wilt u het bedrag in termijnen betalen neem dan contact op met   :

  Youssef ElBadey (Beroepsleerlingen ) Y.ElBadey@udenscollege.nl
  Paul van den Elzen (T leerlingen ) p.vandenelzen@udenscollege.nl

  Let op: betalen is alleen mogelijk via overschrijving. Contant betalen is niet mogelijk.

  Het rekeningnummer voor de Londenreis is:  IBAN NL59 INGB 0003821146 t.n.v. Udens College sector VMBO Londenreis, postbus 108, 5400 AA, Uden.

  Bij de transactie vermelden: 1) naam deelnemende leerling 2) je klas  3) Londen reis 2018. 

  Geld graag overmaken vóór 12 januari 2018

   De volgende afspraken zijn nog van belang:

   1. Geldig paspoort of geldige ID is verplicht.
   2. Zodra u (aan)betaald heeft staat uw zoon/dochter ingeschreven.
   3. Omdat wij reserveringen moeten maken ( en betalen), kunnen wij geen geld terugboeken wanneer een leerling niet meekan of mee wil. In dat geval proberen we een leerling te benaderen die bijv. op een reservelijst staat. In het slechtste geval zal aanspraak gemaakt moeten worden op de EIGEN annuleringsverzekering!Wij proberen iedereen die inschrijft mee te laten gaan. We moeten echter rekening houden met bepaalde (maximum) aantallen ivm het aantal plaatsen in de bussen. Dat kan inhouden dat we leerlingen teleur moeten stellen indien de bussen vol zitten ( bijv. Loting)

   

  1. Speciaal voor de ouders en leerlingen organiseren wij in mei  nog een informatiebijeenkomst in de aula T-gebouw.
  2. Voor meer informatie kun(t) je (U)altijd terecht bij één van de twee organisatoren Youssef ElBadey en  Paul van den Elzen.

   

   

  NB : Wij beseffen ons dat wij in een veranderende wereld leven en dat Londen diverse keren in beeld is geweest ivm terroristische aanslagen. Wij als school zijn van mening dat wij ons niet moeten laten leiden door die angst en daarom  een reis als deze niet meer te organiseren. Veiligheid heeft natuurlijk altijd prioriteit, en eventuele risico’s worden zoveel mogelijk beperkt. Extra aandacht zal gegeven aan communicatie ( zowel onderling in Londen en naar het thuisfront).  Garantie is in deze natuurlijk nooit 100% te geven.

  Vanzelfsprekend worden de ontwikkelingen in Groot-Brittannië gevolgd om afwegingen te maken de reis eventueel niet door te laten gaan. Indien dit het geval is zullen we ouders en leerlingen tijdig informeren.

   

  Met vriendelijke groet,

  Youssef ElBadey (Beroepsleerlingen ) Y.ElBadey@udenscollege.nl
  Paul van den Elzen (T leerlingen ) p.vandenelzen@udenscollege.nl

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-09-14

  UC MORE | info-avond: 8 & 10 oktober

 4. 2018-09-14

  Ardennen: aankomst bussen H4

 5. 2018-09-04

  V4,5,6: Presentaties ouderavonden

 6. 2018-09-04

  H4,5: Presentaties ouderavonden

 7. 2018-09-03

  Schoolfotograaf: 4 en 6 september