Nieuws

 1. 2022-01-05 foto

  Opening school 10 januari

  De start van het jaar is voor het voortgezet onderwijs goed! Vanaf maandag 10 januari mogen we de deuren weer openen voor alle leerlingen en medewerkers. Dat maakte de demissionair minister van onderwijs op maandag 3 januari bekend.

  Dit betekent dat we zoveel mogelijk lessen op school aan kunnen bieden. Doordat we elkaar kunnen ontmoeten is de kans op goede leerprestaties aanzienlijk groter. Ook heeft het een positieve invloed op hoe we ons voelen. Wel gelden er nog steeds maatregelen, ook op school.

  Omdat we op school met veel leerlingen en medewerkers tegelijkertijd aanwezig zijn, vragen we iedereen met klem om de maatregelen en de richtlijnen te volgen. Hiermee verkleinen we het risico dat klassen, leerjaren of zelfs alle leerlingen van de school weer thuis online onderwijs moeten volgen. Ook proberen we op deze wijze de druk op de gezondheidszorg te beperken.

  Alle leerlingen en ouders/verzorgers ontvangen op 5 januari een algemene brief met meer informatie over de maatregelen op school en eventuele gevolgen voor lessen en activiteiten. Leerlingen en ouders/verzorgers van het vmbo ontvangen op diezelfde dag een brief met aanvullende informatie over aanpassingen in het rooster tot aan de TRAP-week.

  Bij de veelgestelde vragen en antwoorden lees je ook meer over de thuisblijfregels en de maatregelen.

  We wensen iedereen een goed 2022! Geniet nog van de vakantie en we wensen iedereen een goede start op maandag 10 januari.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2022-01-25

  Aanpassing quarantaineregels voor school

 4. 2022-01-20

  Boom wordt kunstwerk en herdenkingsplek

 5. 2022-01-17

  Podcasts oud-leerling over vervolgopleiding

 6. 2022-01-17

  Wijzigingen in Raad van Toezicht

 7. 2022-01-11

  Meld je nu aan voor de VIP-tour