School voor vmbo, havo en vwo | óók vrijeschoolonderwijs

VIP-tour voor groep 8

01 november 2023

Wil je een echte schooldag beleven op het Udens College? Dat kan van 9 januari tot en met 2 februari met de VIP-tour. Je kunt je al aanmelden voor de VIP-tour!

Beleef de school als een VIP

We leggen de rode loper voor je uit tijdens onze tour! Een docent leidt jou samen met nog 7 andere leerlingen door de school op een gewone lesdag. Je kijkt binnen bij een les in een theorielokaal of bij muziek, ziet leerlingen gymmen of in groepjes werken in de aula. Een leuke manier om een indruk te krijgen van een dag op het Udens College. Er mag ook een ouder/verzorger met je mee!

Zit je in groep 8, of in klas 6 van de vrijeschool? Dan kun je een VIP-tour doen bij het:

  • de sector vmbo aan het Kleinveld
  • de sector havo/vwo aan de President Kennedylaan
  • of bij Waldorf Uden, ook aan de President Kennedylaan

Indeling basisscholen 

De VIP-tours zijn overdag. Bij het vmbo en bij Waldorf duren deze ongeveer 60 minuten. Bij havo/vwo 45 minuten. Om ervoor te zorgen dat de basisscholen niet in álle weken enkele leerlingen missen, hebben we een indeling gemaakt:   

  • Van 9 t/m 12 januari: leerlingen van Aventurijn, Bedir, Camelot, KC ’t Centrum, Cirkel, IKC Raam, Vlasgaard, Wizzert, Zevenster
  • Van 15 t/m 19 januari: leerlingen van Klimboom, Marimba, Mulderke, Palster, Speleon, Regenboog, Octopus, Uilenspiegel, Beekgraaf, Maxend, ’t Stekske, Kameleon, Lens
  • Van 22 t/m 26 januari zijn er geen VIP-tours. 
  • Van 29 januari t/m 2 februari: leerlingen van Sterrenkijker, Tandem, Wijde wereld, Vindingrijk, Vlonder, den Dijk, de Vlieger, Regenboog (Schaijk), D’n Omgang, scholen uit Erp, Vorstenbosch en Veghel

Mocht je die week dat je basisschool is ingedeeld niet kunnen, dan kun je natuurlijk voor een ander moment kiezen. Staat jouw school er niet bij, dan kun je zelf een week en moment kiezen!

Schrijf je in!

De leerling van groep 8/klas 6 schrijft zich samen met de ouder/verzorger in voor de tour (niet via de basisschool). Je kunt je aanmelden:

  • in onze nieuwe open dag app. Heb je die nog niet? Lees hier hoe je die eenvoudig downloadt.
  • Ook kun je je aanmelden via deze link.

Tour verzetten?

Heb je een tour geboekt, en wil je die verzetten? Dat kan door weer in te loggen met je inloggegevens: klik dan op ‘Ik heb al inloggegevens en wil inloggen’. Je kunt de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak maken. Tip: kijk voor het annuleren eerst of de andere beschikbare data en tijden beter uitkomen. 

Voor groep 7 activiteit in juni

De VIP-tour is alleen voor groep 8-leerlingen. Voor groep 7 is er een speciale activiteit in mei: 7th Wednesday! Noteer 29 mei alvast in je agenda.