School voor vmbo, havo en vwo | óók vrijeschoolonderwijs

Terugkijken uitzending voor groep 7 en 8

20 november 2021

Leerlingen van groep 7 en 8 konden ook dit schooljaar vanuit de woonkamer een kijkje nemen bij het Udens College. We maakten in november namelijk weer speciale live uitzendingen vanuit de school: UC More | Inside. Op 10 november was de eerste uitzending thuis al te zien, van de sector vmbo. Op 16 november was de sector havo/vwo en ook Waldorf Uden, de nieuwe vrijeschool, te zien op het scherm.

Terugkijken uitzending vmbo
De uitzending van het vmbo van 10 november is terug te kijken op Youtube.

Binnenkort terugkijken uitzending havo/vwo en Waldorf Uden
Binnenkort is ook de uitzending van 16 november terug te kijken via Youtube. De link vind je dan ook hier.

Wat zie en hoor je
Vanuit de studio in de school praten we met docenten, ouders en leerlingen. Zo vertelt de ene leerling over de eerste maanden op de middelbare school: over de rugtas, laptop, roosters, de vakken en de introductie-activiteiten waardoor je de leerlingen uit je klas en je coach veel beter door leert kennen. Een andere leerling praat samen met zijn of haar coach over individuele coaching en groepscoaching, en een ouder vertelt over het contact met de school. Ook hoor je meer over de verschillende brugklassen en zie je meer van de school via leuke video’s.

Meer activiteiten
UC More | Inside is één van de vele kennismakingsactiviteiten van het Udens College. Vanaf eind november zijn er drie informatieavonden. In januari is de open dag en in februari zijn er VIP-tours in de school.

Bekijk alle activiteiten