School voor vmbo, havo en vwo | óók vrijeschoolonderwijs

Terugkijken live uitzendingen voor groep 7 en 8

24 november 2022

Het zit er weer op! Onze live uitzendingen voor groep 7 en 8: UC More | Inside. Wat was het leuk om te doen! Hopelijk hebben jullie thuis vanaf de bank een goed inkijkje in onze school gekregen. Heb je de uitzending gemist of wil je nog eens terugkijken? Dat kan!

Uitzending vmbo terugkijken

Het vmbo was op 16 november thuis op je scherm te zien. De uitzending kijk je terug op ons Youtube-kanaal:

Uitzending havo/vwo en Waldorf Uden binnenkort terugkijken

De sector havo/vwo en Waldorf Uden waren op 23 november aan de beurt.

Wat zie je en hoor je?

Tijdens de live stream hoor en zie je meer over de dagelijkse praktijk op de middelbare school. Zo vertelt de ene leerling over de fietstocht naar school, of over de lesvakken en laat de ander het favoriete pauzeplekje zien. Ook praten een leerling en coach over coaching op onze school, want iedere leerling heeft een coach! Natuurlijk is er ook informatie over de verschillende brugklassen en zie je meer van de school via leuke video’s.

Meer activiteiten

UC More | Inside is één van de kennismakingsactiviteiten van het Udens College. In januari en februari zijn er VIP-tours voor groep 8-leerlingen (er is dan geen open dag). In juni is er een open middag in festivalsfeer voor groep 7-leerlingen: 7th Wednesday. Meer informatie over alle activiteiten is hier te vinden: activiteiten groep 7/8.

We zien je graag!