School voor vmbo, havo en vwo | óók vrijeschoolonderwijs

Leerlingen vmbo openen nieuwe pop-up-shop!

21 juni 2022

In maart hadden we de eerste editie van een pop-up store van leerlingen. Dat was een groot succes en een bijzondere leerervaring. We geven nu een andere groep leerlingen van het vmbo ook die kans.

De leerlingen die de shop gaan openen, hebben zelf onderstaand bericht geschreven!

UC Shop Udens College

Opent 1 en 2 juli op passage 4 in Uden

Vrijdag – 14.30 – 21.00

Zaterdag- 09.30 – 17.00

Kom je ook 1 en 2 juli kijken bij onze pop-up-store? Wij hebben afgelopen tijd hard ons best gedaan om de winkel op orde te krijgen. We hebben producten ingekocht en pakketjes gemaakt op het thema zomer. Simpele en leuke pakketjes die ook heel erg handig kunnen zijn. We zouden het heel erg leuk vinden als u even een kijkje komt nemen.

Voorbereiden!

Wij zijn trouwens van het Udens College vmbo kader en basis leerjaar 3, met het profiel economie en ondernemen.

Hoe zijn wij begonnen met dit opdracht? Als eerste moesten we een pakketje creëren, vervolgens gingen we het inkopen en inpakken. Zo hebben we een aantal meer pakketten bedacht. We moeten natuurlijk ook reclame maken voor onze pop up winkel. Dus we gingen posters en flyers maken. En zo zijn wij een beetje op weg gegaan met onze opdracht.

De pakketten hebben thema’s zoals: vrije tijd, zomer en we hebben gezelligheid in en om het huis. Het zijn hele leuke pakketjes geworden. Ben jij ook erg benieuwd hoe de pakketjes eruit zien en wat er allemaal in zit? Kom dan op vrijdag 1 juli of zaterdag 2 juli een kijkje nemen in onze winkel op Passage 4 in Uden en misschien wordt een pakketje wat wij hebben gemaakt wel van jou!