Nieuws

 1. 2022-01-11 foto

  Meld je nu aan voor de VIP-tour

  Wil je het Udens College ‘in bedrijf’ zien? Dat kan met de VIP-tour: we leggen de rode loper voor je uit! De eerste tour is op 17 januari. Je kunt je nu aanmelden!

  Beleef de school als een VIP
  Een docent leidt jou samen met nog vijf andere groep 8-leerlingen door de school op een gewone lesdag. Je kijkt binnen bij een les in een theorielokaal of bij muziek, ziet leerlingen gymmen of in groepjes werken in de aula. Een leuke manier om een goede indruk te krijgen van een dag op het Udens College.

  Als groep 8-er kun je een tour doen bij het vmbo, het havo/vwo of bij Waldorf Uden. Dat VIP-idee past trouwens heel goed bij onze school. Want iedere leerling heeft een individuele coach die aandacht voor je heeft.

  De VIP-bezoeken starten vanaf 17 januari en zijn mogelijk in onderstaande weken.

  • Maandag 17 januari t/m vrijdag 21 januari
  • Maandag 24 januari t/m vrijdag 28 januari
  • Maandag  7 februari t/m vrijdag 11 februari
  • Maandag 14 februari t/m vrijdag 18 februari
  • Maandag 21 februari t/m vrijdag 25 februari (voor havo/vwo en Waldorf Uden)


  Meld je nu aan
  In het aanmeldformulier kun je een datum en een tijdstip kiezen. De tour van het vmbo duurt circa 1 uur en 15 minuten. De tour van het havo/vwo duurt 40 tot 50 minuten en de rondleiding bij Waldorf Uden ook 40 tot 50 minuten.

  .
  De tour is momenteel alleen voor de groep 8-leerlingen. Zodra het volgens de richtlijnen kan, mag er ook een ouder mee. Alle ingeschreven VIP’s ontvangen dan een bericht wanneer er wél een ouder mee mag.

  Afmelden als je onverwacht niet kunt

  Mocht je na de aanmelding toch onverwacht niet kunnen? Dan kun je de afspraak annuleren via de link in de bevestigingsmail. De plek is dan beschikbaar voor iemand anders. Vervolgens maak je zelf een nieuwe afspraak via bovenstaand formulier.

  Geen open dag in januari
  De open dag op 22 januari kan helaas niet doorgaan vanwege de huidige corona-richtlijnen. Voor de groep 8-ers hebben we daarom extra VIP tour-weken toegevoegd. Voor groep 7-leerlingen organiseren we in april of mei een open dag of andere kennismakingsactiviteit. Meer informatie daarover volgt later als er meer versoepelingen in het vooruitzicht zijn.

  Contact
  Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar groep8@udenscollege.nl.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2022-01-25

  Aanpassing quarantaineregels voor school

 4. 2022-01-20

  Boom wordt kunstwerk en herdenkingsplek

 5. 2022-01-17

  Podcasts oud-leerling over vervolgopleiding

 6. 2022-01-17

  Wijzigingen in Raad van Toezicht

 7. 2022-01-11

  Meld je nu aan voor de VIP-tour