Nieuws

 1. 2020-11-02 foto

  ‘Ik weet wat ik wil’ door MBO Beurs

  Dinsdagavond 27 oktober heeft de MBO Beurs weer plaatsgevonden. Dit jaar nét wat anders dan normaal in verband met alle Coronamaatregelen natuurlijk. Om die reden is de MBO Beurs dit jaar in een online jasje gestoken en georganiseerd door Eduskoel. Voorlichters van verschillende MBO’s in de regio zaten klaar om onze leerlingen online van informatie te voorzien.

  Ook was de beurs dit jaar niet alleen beschikbaar voor derdejaars, maar ook voor vierdejaars leerlingen. In deze tijd waarin veel open dagen, meeloopdagen etc. geen doorgang kunnen vinden in de vorm die we gewend zijn, bood de MBO Beurs een mooie gelegenheid voor vierdejaars leerlingen die het nog niet wisten, twijfelden of nog specifieke vragen hadden.

  Los van wat technische mankementen hier en daar, horen we over het algemeen positieve geluiden van leerlingen én coaches. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Waar we ook blij mee zijn is de opkomst van onze leerlingen. Van alle vmbo-leerlingen die zich hadden aangemeld was maar liefst 95,3% ook daadwerkelijk aanwezig. Dat is echt ontzettend hoog! Voor leerlingen die er helaas niet bij konden zijn, zijn we ermee bezig om de video’s van de voorlichtingen beschikbaar te maken zodat deze op een later moment te bekijken zijn. Hierover volgt later meer informatie.

  We hopen dat onze leerlingen het net zo’n nuttige LOB-activiteit vonden als wij en dat het hen heeft geholpen met een volgend(e) stap(je) in hun loopbaanproces!

   

   

  Wil jij jouw ervaring van de MBO Beurs met ons delen? Je kunt ons natuurlijk altijd mailen.

  De decanen, Yvette en Lindsay
  y.vanwijk@udenscollege.nl
  l.vandalen@udenscollege.nl

 2. Terug naar overzicht

 3. 2020-11-23

  Voortgang/Stand van Zaken 1

 4. 2020-11-20

  GGD webinar 'Opvoeden in twee huizen'

 5. 2020-11-06

  Corona en school - veelgestelde vragen

 6. 2020-11-05

  Nieuwsbrief Waldorf november 2020

 7. 2020-11-03

  Nous sommes professeurs