Nieuws

 1. 2019-01-10 foto

  Maurice van den Akker sectordirecteur h/v

  Het Udens College heeft Maurice van den Akker als nieuwe sectordirecteur van het havo/vwo benoemd. Maurice van den Akker is momenteel rector-bestuurder van het Willibrord Gymnasium in Deurne. Hij gaat interim sectordirecteur Jos te Marvelde opvolgen en start op 1 mei bij het Udens College.

  De huidige (interim) sectordirecteur, Jos te Marvelde, geeft sinds augustus 2016 leiding aan de sector havo/vwo. Het lag in de planning dat hij binnen drie jaar zijn opdracht zou overdragen aan een nieuwe sectordirecteur. Jos te Marvelde heeft een start gemaakt met het invoeren van het nieuwe onderwijsconcept: het Udens model. Ook speelt hij een grote rol bij de realisatie van de nieuwbouw van de sector.

  Bij de benoeming van de nieuwe sectordirecteur was het nieuwe onderwijsmodel een belangrijk aandachtspunt. De heer Van den Akker heeft veel ervaring als kartrekker van een soortgelijk onderwijsconcept bij zijn huidige school. Hij heeft daarbij laten zien dat hij oog heeft voor de ontwikkelbehoeften van leerlingen en personeel. Als nieuwe sectordirecteur gaat hij zorgen voor een verdere invoering en uitwerking van het Udens model.

  Jos te Marvelde blijft na de komst van zijn opvolger nog enkele maanden verbonden aan de school voor een goede overdracht en de begeleiding van het inhuizen in de nieuwbouw.

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in Maurice van den Akker een kundige nieuwe sectordirecteur hebben gevonden. In overleg plannen we de komende periode een moment voor een persoonlijke kennismaking voor leerlingen en collega’s op de sector.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2019-06-13

  Bezoek Rock Academy en Conversatorium

 4. 2019-06-13

  Laatste schooldag: Festival

 5. 2019-06-12

  Laatste loodjes

 6. 2019-06-11

  Op vakantie naar Indonesië, Turkije, Kaapverdië, Marokko……?

 7. 2019-06-11

  Londenreis!