Nieuws

 1. 2021-11-17 foto

  Terugkijken uitzending voor groep 7 en 8

  Leerlingen van groep 7 en 8 konden ook dit schooljaar vanuit de woonkamer een kijkje nemen bij het Udens College. We maakten in november namelijk weer speciale live uitzendingen vanuit de school: UC More | Inside. Op 10 november was de eerste uitzending thuis al te zien, van de sector vmbo. Op 16 november was de sector havo/vwo en ook Waldorf Uden, de nieuwe vrijeschool, te zien op het scherm.

  Terugkijken uitzending vmbo
  De uitzending van het vmbo van 10 november is terug te kijken op Youtube.

  Binnenkort terugkijken uitzending havo/vwo en Waldorf Uden
  Ook de uitzending van 16 november is terug te kijken via Youtube.

  Wat zie en hoor je
  Vanuit de studio in de school praten we met docenten, ouders en leerlingen. Zo vertelt de ene leerling over de eerste maanden op de middelbare school: over de rugtas, laptop, roosters, de vakken en de introductie-activiteiten waardoor je de leerlingen uit je klas en je coach veel beter door leert kennen. Een andere leerling praat samen met zijn of haar coach over individuele coaching en groepscoaching, en een ouder vertelt over het contact met de school. Ook hoor je meer over de verschillende brugklassen en zie je meer van de school via leuke video’s.

  Meer activiteiten
  UC More | Inside is één van de vele kennismakingsactiviteiten van het Udens College. Vanaf eind november zijn er drie informatieavonden. In januari is de open dag en in februari zijn er VIP-tours in de school.

  Bekijk alle activiteiten

 2. Terug naar overzicht

 3. 2021-11-27

  Mondkapje en zelftesten

 4. 2021-11-27

  Corona en school

 5. 2021-11-26

  Presentatie profielkeuze leerjaar 2 online

 6. 2021-11-23

  Aanmelden online informatieavonden groep 8

 7. 2021-11-17

  Terugkijken uitzending voor groep 7 en 8