Activiteiten januari en februari groep 8

In januari en februari hebben we allerlei leuke kennismakinsgactiviteiten voor groep 8-leerlingen en hun ouders; zoals een VIP-tour, een Proef-middag. De startdatum van de activiteiten in de school moeten we verzetten van 5 naar 19 januari. Al is de nieuwe start ook nog onder voorbehoud. Ook zijn er live uitzendingen vanuit de school! Meld je hieronder aan voor de activiteiten.

 

Persoonlijk contact

Hebben jullie vragen: stuur een e-mail naar groep8@udenscollege.nl.  Vermeld hierbij de contactgegevens. Een medewerker neemt daarna contact met jullie op.

Programma januari – februari

Hieronder vind je het programma voor januari en februari, voor groep 8-leerlingen en ouders.

UC More | Inside: live uitzendingen op 14 en 21 januari

Op 14 en 21 januari maken we een live uitzending voor groep 8-leerlingen en hun ouders: UC More | Inside. Hiermee geven we jullie een inkijkje in de school! Op de 21e is de uitzending vanuit de studio op het vmbo. De 14e zonden we uit vanuit het havo/vwo.
De avond is ook interessant voor groep 7-leerlingen en hun ouders.

 

Bekijk hier de live uitzending van vmbo 21 januari: 19.30 uur

 

Bekijk hier de uitzending terug van havo/vwo 14 januari

Bekijk de video van havo/vwo op YouTube

 

Lees meer over UC More | Inside. ..

meld je aan

UC More | Online inloopuur Waldorf: 9 februari

Deze online inloopuren voor ouders stonden al gepland op dinsdag 12 januari en dinsdag 9 februari.
Lees meer hierover in het speciale nieuwsbericht.
.

meld je aan

UC More | VIP tour: Beleef de school als een VIP

Ga je volgend jaar naar de middelbare school? Dan wil je je favoriete school toch echt even van binnen kunnen bekijken! Dit jaar geen open dag, maar we leggen wel de rode loper voor je uit! Je kunt als een VIP het Udens College beleven. Wij nodigen jou en één ouder uit voor een VIP-bezoek. Je krijgt in een groepje van 5 leerlingen en 5 ouders een rondleiding door de school en kunt al je vragen stellen. Dat VIP-idee past heel goed bij het Udens College. Want iedere leerling heeft een individuele coach die aandacht voor je heeft.

 

Je kunt een VIP-bezoek brengen bij de sector:

 

  • havo/vwo
  • vmbo
  • Waldorf Uden

 

Op vmbo en havo/vwo zijn er tours op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij Waldorf op de woensdagen.

 

De VIP-tours zouden starten op 19 januari. Dit is echter niet mogelijk vanwege de landelijke maatregelen. De deelnemers van de eerste week zijn al geïnformeerd. We houden de ingeschreven personen op de hoogte. 
Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan bij vmbo en Waldorf nog steeds. Bij havo/vwo is het tijdelijk vol, maar we gaan later nog nieuwe data of tijden toevoegen. We willen iedereen de kans geven om een kijkje te nemen in de school. Houd de website in de gaten. 

 

Bij welke sector wil jij een VIP-tour?

 

meld je aan

UC More | Proef: middag met lesjes

Proef de sfeer op het Udens College! Tijdens deze middag voel je je echt al even een leerling van het Udens College. Je krijgt een drietal mini-lesjes speciaal voor groep 8. Deze middag krijg je een indruk hoe de school er op een normale lesdag uitziet.

 

Er is een proefmiddag op woensdag 20 januari, 27 januari, 3 februari en 10 februari.
Je kunt een proefmiddag volgen bij:

  • Havo/Vwo: van 13.30 tot 15.30 uur
  • Vmbo: 14.30 tot 16.15 uur

 

Meld je aan via dit formulier:

 

Veel leerlingen hadden zich al ingeschreven voor Proef in november. Dat is toen niet doorgegaan. We vragen je om je opnieuw aan te melden voor een nieuwe datum.

 

Waldorf Uden organiseert geen proefmiddag maar heeft Waldorf Junior: een reeks van van zeven typische vrijeschoollessen voor groep 8 leerlingen.

 

De Proef-lessen zouden starten in de week van 18 januari. Dit is echter niet mogelijk vanwege de landelijke maatregelen. We informeren iedereen die is ingeschreven. Je kunt je nog wel aanmelden voor de plekjes die open staan. Op een later moment informeren we jullie over de mogelijkheden. 
. 

UC More | UC TV Live

Op 14 en 21 januari hebben we eerst de live uitzendingen van UC More | Inside. Maar ook nog op de rol staan korte uitzendingen via Facebook: UC TV Live. Middels vlogs van leerlingen kun je zien hoe het er op het Udens College aan toe gaat. Hoe ziet de school er uit, waar pauzeer je, hoe werkt het met die lockers? Bekijk de school door ogen van brugklassers!

Meer informatie over de data volgt.
.

UC More | Junior College

Een lessenreeks voor de getalenteerde vwo-leerling.
Lees meer hierover in het speciale nieuwsbericht.
.

UC More | Waldorf Junior

Een lessenreeks van de vrijeschool voor groep 8-leerlingen.
Lees meer hierover in het speciale nieuwsbericht.
.

De start van de activiteiten in de school is nog niet bekend. We zouden eerst op 5 januari starten, toen de 19e, maar dit moeten we uitstellen vanwege de landelijke maatregelen. Zodra er meer duidelijk is, staat het op de website.  

 

Groep 7: kijk de live uitzendingen | later dit schooljaar activiteiten
De live-uitzendingen van UC More | Inside zijn ook interessant voor leerlingen van groep 7 en hun ouders. Zie bovenaan op deze pagina.

We streven er naar om voor leerlingen van groep 7 later in het schooljaar een kennismakingsactiviteit te organiseren.

Video’s

Video over ons onderwijs: wat wil jij gaan doen?

Op het Udens College kun je kiezen aan welke vakken of onderwerpen je meer tijd besteedt. Je coach begeleidt je bij het maken van keuzes en samen met je groep praat je over leven, leren en werken. Wat wil jij gaan doen?

 

Bekijk de video: Wat wil jij gaan doen?

Videoclip voor groep 8: Zijn wie ik ben

Omdat we je nu niet zo vaak in school kunnen ontvangen als we zouden willen, hebben docenten en leerlingen samen een video gemaakt voor de groep 8-leerling. Zo krijg je een beeld van hoe het bij ons op school is!

 

Bekijk de video: Zijn wie ik ben