Kennismakingsactiviteiten groep 7 en 8

De meeste kennismakingsactiviteiten voor groep 8 zitten er op voor dit schooljaar. Ruim 600 nieuwe brugklassers hebben zich aangemeld voor vmbo, havo/vwo en Waldorf Uden. Welkom!
In juli hebben de nieuwe brugklassers een kennismaking met de school en de klas. Voor groep 7-leerlingen zijn we nog aan het kijken of er dit schooljaar nog een mogelijkheid is om jullie de school te laten zien.

 

We hebben hieronder in elk geval wel divers informatiemateriaal voor jullie klaar staan.

 

Persoonlijk contact

Hebben jullie vragen: stuur een e-mail naar groep8@udenscollege.nl.  Vermeld hierbij de contactgegevens. Een medewerker neemt daarna contact met jullie op.

 

Video’s

UC More | Vlogs door de school

Middels vlogs van leerlingen kun je zien hoe het er op het Udens College aan toe gaat. Hoe ziet de school er uit, waar pauzeer je, hoe werkt het met die lockers? Bekijk de school door ogen van brugklassers! Bij Waldorf Uden vertellen 3 leerlingen over de vrijeschool en over de proeflessen.

 

Vlog havo/vwoRondleiding door het havo vwo!

 

Vlog vmbo: Een tour door het vmbo! 

 

Vlog Waldorf Uden: Vlog vrijeschool Waldorf Uden

 

UC More | Inside: terugkijken live uitzendingen van 14 en 21 januari

Op 14 en 21 januari hebben we een live uitzending voor groep 8-leerlingen en hun ouders gemaakt: UC More | Inside. Hiermee hebben we jullie een inkijkje in de school willen geven! De uitzendingen zijn hieronder terug te kijken. Het is ook interessant voor groep 7-leerlingen en hun ouders.

 

Bekijk hier de uitzending van het vmbo

Waldorf Uden schoof in de uitzending van het havo/vwo aan tafel en is in die video terug te zien.

Video over ons onderwijs: wat wil jij gaan doen?

Op het Udens College kun je kiezen aan welke vakken of onderwerpen je meer tijd besteedt. Je coach begeleidt je bij het maken van keuzes en samen met je groep praat je over leven, leren en werken. Wat wil jij gaan doen?

 

Bekijk de video: Wat wil jij gaan doen?

Videoclip voor groep 7 en 8: Zijn wie ik ben

Omdat we je nu niet zo vaak in school kunnen ontvangen als we zouden willen, hebben docenten en leerlingen samen een video gemaakt voor de groep 8-leerling, en die van groep 7 natuurlijk. Zo krijg je een beeld van hoe het bij ons op school is!

 

Bekijk de video: Zijn wie ik ben

Brochure

Brochure Mogelijkheden leerjaar 1

In deze brochure leest u meer over welke mogelijkheden het Udens College aan leerlingen biedt in leerjaar 1. Het gaat met name over welke klassen er zijn, zoals vmbo b/k, havo/vwo of gymnasium. Eerst leest u meer over het vmbo, daarna over het havo/vwo en vervolgens over Waldorf Uden vrijeschool.

Open de brochure (pdf)