Nieuws

 1. 2019-04-12 foto

  5 mei: boerenlunch voor Alpe D’HuZes

  Op zondag 5 mei kunnen 125 mensen in Volkel aanschuiven voor een grote boerenlunch in de koeienstal, tussen het jongvee. Lange tafels, feestelijk gedekt, met eten waar jong en oud van zal smullen! De opbrengst van deze lunch gaat naar Alpe D’HuZes. Leerlingen van het Udens College bereiden de lunch mee voor en serveren deze uit.

  De Volkelse Hooiberg organiseert deze lunch samen met leerlingen van het Udens College. 22 leerlingen van beklimmen dit jaar de Alpe D’Huez al lopend of fietsend in de strijd tegen kanker. Om geld in te zamelen voor het goede doel organiseren ze allerlei activiteiten, zoals deze heerlijke lunch.

  (H)eerlijke lunch
  We maken een verse 3 gangen boerenlunch, met zoveel mogelijk streek- en producten rechtstreeks vanaf de eigen boerderij, of van boerderijwinkels uit de buurt. We starten met een lekkere zelfgemaakte soep met stokbrood en kruidenboter, Er zijn diverse soorten broodjes met verschillende soorten beleg. Er is een broodje beenham (met saus) en voor de kinderen een broodje kroket of broodje frikandel. Ook is er ei, krentenmik en peperkoek, een heerlijke rundvleessalade en natuurlijk onbeperkt koffie, thee, verse koeienmelk en ranja. Als toetje serveren we zelfgemaakte boerenyoghurt of hangop met een heerlijke topping. Een unieke kans om te eten tussen de koeien!

  Aanschuiven? Meld je aan
  We willen graag met 150 personen genieten van een (H)eerlijke boeren lunch! Wil je aanschuiven? Meld je aan door een mailtje naar info@volkelsehooiberg.nl. Geef daabij uw naam, telefoonnummer, e-mail-adres en het aantal kinderen onder de 12 jaar door. Vervolgens ontvangt u een tikkie voor de betaling. Na betaling bent u verzekerd van een plekje voor de lunch tussen de koeien.

  Kosten voor volwassenen € 20,-,  kinderen van 3 tot 12 jaar € 10,- en kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis. Zitten de kleintjes nog in een kinderstoel? Graag het stoeltje dan zelf meenemen.

  De boerenlunch start om 12.00 uur. Jullie zijn vanaf 11.45 uur welkom in de stal van Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg, Venstraat 3 in Volkel bij familie van Dijk.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2019-10-11

  UC MORE | proef: meld je nu aan

 4. 2019-10-11

  UC more | info presentaties

 5. 2019-10-08

  Muziek: viool en cello spelen

 6. 2019-10-04

  V6: Cambridge English certificaten uitgereikt

 7. 2019-10-03

  Leerlingen naar Model United Nations in Arnhem