Nieuws

 1. 2014-07-03 foto

  Winnaars UC Techniek & Ontwerpwedstrijd

  Afgelopen periode hebben alle TEC-klas (Techniekklas) leerlingen meegedaan aan een uitdagende techniek en ontwerp wedstrijd. Ze hebben eerst een excursie naar het ziekenhuis Bernhoven gemaakt waarbij ze foto’s van het gebouw mochten maken. De opdracht was: Maak een ontwerp van het ziekenhuis Bernhoven.

  In de TEC-lessen werden hun ontwerpen met een 3D-tekenprogramma (SketchUp) uitgewerkt en het eindresultaat werd voorgelegd aan een heuse jury. De oogst was behoorlijk, het beoordelen dus een moeilijke klus.

  Davy Kuijpers (K1g-tec) op de eerste plaats, Bas Rutten (T2g-tec) de tweede plaats en Lisa Lourenssen (K2f-tec) de derde plaats mogen zich tot de beste drie tekenaars/ontwerpers rekenen.

   Davy Kuipers is een eerstejaars TEC-klas leerling (kaderbeproepsgerichte leerweg). Het is   bijzonder dat deze jongen de eerste prijs in de wacht heeft gesleept, want is pas een eerstejaars leerling. Dit is aan z’n ontwerp echt niet te zien. We feliciteren Davy Kuijpers, vakkanjer met z’n eerste plaats. We wensen hem veel succes in de TEC-klas van leerjaar 2.

  Bas Rutten is een tweedejaars TEC-klas leerling (theoretische leerweg). Bas Rutten heeft ondanks het feit dat hij met andere technische projecten bezig was en daardoor minder tijd had hiervoor een prima resultaat laten zien. Dat hij toch de tweede plaats heeft behaald, laat zien hoe talentvol en gedreven deze leerling is.

  Bas gaat volgend schooljaar naar T-Science klas (Bèta-klas). We wensen hem daar veel succes.

  Veel meisjes en ook veel ouders denken dat techniek niets is voor de meisjes, maar Lisa Lourenssen laat zien dat deze bewering onjuist is. Zij heeft ondanks het feit dat ze met de TEC pas in leerjaar 2 is gestart, beter heeft gepresteerd dan vele TEC-klas jongens. Daarom zijn wij en zijzelf ook supertrots op haar werk.

  Lisa heeft in het volgend schooljaar gekozen voor de afdeling bouwbreed. We wensen Lisa heel veel succes met haar keuze voor de techniek.

  techniek 3   techniek 2

  techniek

   

   

   

   

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-04-20

  Trekking HV3 loterij voor Edukans

 4. 2018-04-16

  Hoofdluis geconstateerd!

 5. 2018-04-09

  Wat doet de GGD?

 6. 2018-04-05

  Gymnasiumdag 16 april

 7. 2018-04-05

  AZ2 & H2: Bezoek aan Amsterdam