Nieuws

 1. 2015-12-10 foto

  Transport en logistiek

  Een tijdje geleden ontvingen we een mailtje van oud t-leerling Max Bouwmans met daarin de vraag of hij iets over zijn opleiding transport & logistiek zou mogen komen vertellen. Hij had met zijn projectgroep de opdracht gekregen om op z’n oude school een presentatie te geven en daarnaast een excursie te organiseren bij een logistiek dienstverlener.
  Nadat Max en z’n klasgenoten ons via een hele goede presentatie duidelijk gemaakt hadden wat nu eigenlijk transport & logistiek inhoudt, vertelden ze over Van den Heuvel Transport hier in Uden, het bedrijf waar we later in de middag ook een rondleiding zouden krijgen. Van den Heuvel Transport krijgen vanuit een toeleverancier (helaas) lege blikjes voor de Bavaria brouwerij. Deze slaan ze op (200 miljoen stuks) totdat Bavaria ze nodig heeft om te vullen. 200 miljoen blikjes zijn er veel, heel veel. Helaas mochten we van de blikjes zelf geen foto’s maken, omdat er smaken en merken tussen stonden die nog niet op de markt verkrijgbaar zijn. De nieuwe smaken Radler beloven wat voor komende zomer 😉
  Door middel van dit soort presentaties en rondleidingen/excursies, proberen we onze leerlingen dichter bij het werk- en beroepsveld te brengen om ze zo ook te helpen met het maken van een goede keuze in hun vervolgopleiding.

  Mochten er collega’s zijn die mensen of bedrijven kennen (in welke sector dan ook) die ook openstaan voor rondleidingen aan klassen, laat het ons weten, dan gaan we kijken of we iets kunnen organiseren.

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-04-20

  Trekking HV3 loterij voor Edukans

 4. 2018-04-16

  Hoofdluis geconstateerd!

 5. 2018-04-09

  Wat doet de GGD?

 6. 2018-04-05

  Gymnasiumdag 16 april

 7. 2018-04-05

  AZ2 & H2: Bezoek aan Amsterdam