Nieuws

 1. 2015-04-26 foto

  Oud leerlinge Daniëlle Nabuurs gekozen als dé Topper van het Summa College

   

  Daniëlle Nabuurs tijdens Night of the Spotlight gekozen als dé Topper van het Summa College

  Daniëlle Nabuurs is tijdens de Night of the Spotlight in het Parktheater uitgeroepen tot dé Topper van het Summa College. Naast deze titel en eeuwige roem nam Daniëlle de gouden Spotlighttrofee en € 500,- in ontvangst.

  Op 24 maart werd de door een jury gekozen Top 3 van de schooltoppers bekendgemaakt: Daniëlle Nabuurs (Summa Fashion), Werner Tabak (Summa Laboratorium) en Fadoua Boufares (Summa Recreatie). Tijdens een feestelijke avond in het Parktheater koos het publiek middels een live stemming voor de winnaar. Ambassadeur Daniëlle is hiermee niet alleen ambassadeur van het Summa College, maar heeft ook de kans om een jaar lang ambassadeur van het beroepsonderwijs te worden. Zij neemt namelijk deel aan de landelijke uitblinkerverkiezing van de MBO Raad.

  Zelfgemaakte bloemen

  Daniëlle liet niets aan het toeval over en deelde zelfgemaakte bloemen van stof uit aan bezoekers die beloofden op haar te stemmen. En dat had blijkbaar effect. Daniëlle toen ze haar trofee overhandigd kreeg: “Ik heb ontzettend veel voorbereid voor deze avond, maar geen speech ofzo… Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie stemmen; ik ben echt superblij met deze titel!”

  Spotlightstudenten in het zonnetje

  De drie finalisten stelden zich middels een pitch voor aan het publiek, dat bestond uit studenten en hun familie, Summa-medewerkers en vertegenwoordigers van stagebedrijven. Ook was er van alle drie de finalisten een korte video te zien. Daarnaast werden alle Spotlightstudenten nogmaals in het zonnetje gezet op het podium. Aan de dresscode ‘opvallend’ was zowel door de studenten als door de bezoekers goed gehoor gegeven.

  Trots

  De avond werd opgeluisterd door dansgroep Urban E-Motion en studentenband The Upcoming van Rock City Institute. Antoine Wintels en Spotlight-inspirator Mounir Toub spraken hun trots uit over de successen van de studenten, die daarmee de leus ‘Haal het beste uit jezelf!’ duidelijk waar maken.

  Op www.summasterren.nl lees je meer over alle Spotlightstudenten van schooljaar 2014-2015.

   

  danielle 2 danielle1 danielle3

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-06-21

  Foto

 4. 2018-06-20

  Boeken inleveren: dinsdag 3 juli

 5. 2018-06-13

  Muurschildering door Eelco van den Berg

 6. 2018-06-12

  Gala fotoalbum

 7. 2018-06-12

  Informatie over uitslag examens