Nieuws

 1. 2014-12-19 foto

  Kerstactie: Iedereen enorm bedankt!

  Dit jaar hebben we met z’n allen weer een fantastisch bedrag bij elkaar gekregen tijdens de Kerstactie. 
  Er is € 20.415,71 opgehaald voor het goede doel!

  tussenstand-Kerstactie-2014

  Na vele voorbereidingen begon de grote finale van deze Kerstactie al op donderdagavond met een onvergetelijke en succesvolle Nacht van het UC! Ruim 200 examenleerlingen bleven de hele nacht op school voor diverse gezellige activiteiten. De organiserende leerlingenraad wist tijdens de Kerstmarkt met trots te vertellen dat de Nacht van het UC ruim € 5000,- had opgebracht. 

  Vrijdag volgde voor de andere klassen een dag vol gezelligheid met mooie, verrassende en leuke activiteiten. 
  Zo hadden de brugklassen met hun klas een spannende kerstochtend vol wedstrijdjes en liepen de 2e klassers vele rondjes tijdens hun sponsorloop. Daarna volgde een prachtige kerstmarkt (van havo en vwo 4) die druk bezocht werd. Op het podium waren optredens en gingen havo 3 leerlingen en docenten uitdagingen met elkaar aan. Vwo 3 gaf prachtige prijzen weg tijdens de trekking van hun loterij ‘Lootje in een cadeautje’. Een ander hoogtepunt was het super spannende moment waarbij het eerste dominosteentje werd omgegooid (door 30 V5 leerlingen dag en nacht aan gewerkt).  

    
  Bekijk foto’s van deze gezellige dag: foto’s Kerstactie.

  Net als voorgaande jaren organiseerde het Udens College deze kerstactie om geld in te zamelen voor Edukans en UC Foundation. Van het geld dat is ingezameld, gaat € 13.000,- naar Edukans. Edukans werkt aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, boeken en leraren in ontwikkelingslanden. Dit jaar gaat het geld naar Ethiopië. De rest van het geld gaat naar de UC Foundation. Zij verdelen het geld over plaatselijke organisaties die zich inzetten voor kleinschalige (onderwijs)projecten in ontwikkelingslanden. Al het opgehaalde geld wordt dus goed besteed. 

  Iedereen op het UC heeft zijn/haar steentje bijgedragen aan dit geweldige succes! 
  Diverse sponsoren uit Uden en omgeving hebben voor prijzen of andere sponsoring gezorgd.
  Iedereen enorm bedankt!

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-06-21

  Foto

 4. 2018-06-20

  Boeken inleveren: dinsdag 3 juli

 5. 2018-06-13

  Muurschildering door Eelco van den Berg

 6. 2018-06-12

  Gala fotoalbum

 7. 2018-06-12

  Informatie over uitslag examens