Nieuws

 1. 2017-03-12 foto

  H/V: Elke brugklasleerling een eigen laptop

  Op dit moment werken de leerlingen op het vmbo en in de pilotklassen (Aan Zet) van havo/vwo met een eigen laptop. Volgend jaar gaan we de inzet van laptops op de locatie havo/vwo uitbreiden:
  In het nieuwe schooljaar starten alle brugklasleerlingen met een laptop die zij via school kunnen aanschaffen; dus zowel de leerlingen in de Aan Zet-klassen als de leerlingen in de reguliere en Gym+ klassen.

  Elke brugklasleerling een eigen laptop
  Wij willen op elk moment van de dag verschillende werkvormen bieden aan onze leerlingen: je krijgt instructies, gaat samenwerken, overleggen, opdrachten maken, mag eigen leerdoelen stellen, onderzoek doen en met verschillende soorten lesmateriaal werken.

  We willen rekening houden met jouw voorkeuren en mogelijkheden. Een laptop is dan een heel handig hulpmiddel, zodat jij in de gelegenheid bent om flexibel leermaterialen te gebruiken om jouw eigen leren te versterken.

  Een deel van de lessen werk je op die laptop. We doen dit om jouw schooldag zo interessant en afwisselend mogelijk te maken. Je werkt natuurlijk niet de hele dag op de laptop. Het is vooral een hulpmiddel. Je krijgt ook boeken.

  Met de laptop in de klas kunnen docenten nog beter aansluiten bij jouw niveau, met extra hulpopgaven om een vak onder de knie te krijgen. Of juist met extra leerstof om je nog verder te ontwikkelen.

  Als je eenmaal in de brugklas van het UC bent ingeschreven, krijg je zo spoedig mogelijk informatie over het kopen van een laptop via school. Voor de zomervakantie is dan alles geregeld, zodat je in augustus met je nieuwe laptop kunt beginnen in onze brugklas.

  dell_laptop

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-06-21

  Foto

 4. 2018-06-20

  Boeken inleveren: dinsdag 3 juli

 5. 2018-06-13

  Muurschildering door Eelco van den Berg

 6. 2018-06-12

  Gala fotoalbum

 7. 2018-06-12

  Informatie over uitslag examens