Nieuws

 1. 2014-04-08 foto

  Gratis voorstelling gewonnen!

  theater 4

  Dit is een onderschrift

  Op 6 maart stond in de nieuwsbrief CJP Cultuurkaart:

  Anne van Hees heeft hierop gereageerd en vorige week heeft ze te horen gekregen dat ze heeft gewonnen. In haar verhaal waarom ze vindt dat haar leerlingen deze voorstelling zouden moeten zien, heeft ze gebruikgemaakt van situaties uit klas K2A, K2C-bob en K2D-art. Om die reden zullen deze drie klassen de voorstelling bezoeken. De theatergroep komt naar onze school op woensdag 21 mei. In aula-T zal het theaterstuk opgevoerd worden. Dus de aula is die dag tijdens de middagpauzes gesloten.

  Jongerenvoorstelling Like

  Wanneer hoor je erbij? En wanneer val je buiten de boot? Like is een rauwe, interactieve voorstelling over de pijn van buitengesloten worden en de invloed van social media hierop.
  Like confronteert jongeren met de emotionele gevolgen van pesten. De voorstelling schetst op treffende en herkenbare wijze de belevingswereld van pesters, omstanders en gepeste jongeren. Zo maakt PlayBack jongeren bewust van de werking van groepsdruk en rolpatronen en de invloed die zij zelf hebben op leeftijdgenoten. Op interactieve wijze krijgt het publiek inzicht in de mogelijkheden om pestgedrag te stoppen en te voorkomen. Of dat nu in het echt gebeurt of via de digitale media: voor jongeren is er geen verschil.

  Voor de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=YjR8F_E5zY8#t=60

  Voor meer informatie: http://www.tgplayback.nl/aanbod/voorstelling-of-product/jongerenvoorstelling-like

  Foxtail-Barley

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-04-20

  Trekking HV3 loterij voor Edukans

 4. 2018-04-16

  Hoofdluis geconstateerd!

 5. 2018-04-09

  Wat doet de GGD?

 6. 2018-04-05

  Gymnasiumdag 16 april

 7. 2018-04-05

  AZ2 & H2: Bezoek aan Amsterdam