Nieuws

 1. 2014-05-07

  De Rode Appel speelt ‘Wacht op mij’

  Wacht op mij

  Stel dat je tien minuten eerder dan normaal bent vertrokken van huis. Dan had je je deur niet open laten staan, was je niet tegen die agressieve jongen opgerend en was je op tijd geweest om je vriendje tegen te kunnen houden in zijn reis naar Afghanistan. Maar wat zou er gebeurd zijn als je niet was gaan lopen, maar de fiets had gepakt? Zou je dan nog steeds een ruzie veroorzaken, een dode hond vinden en te laat bij het vliegveld aankomen?

  In Wacht op mij komen meerdere personen samen in dezelfde tijd, op dezelfde dag, in hetzelfde zich herhalende half uur. Het stuk laat zich kenmerken door snelheid, twijfel, actie, passie, en keuzes, maar bovenal door onze grootste vriend (of vijand?): de tijd. Het stuk is gebaseerd op het persoonlijke verhaal van tien jongeren.

  Toneelgroep ‘De Rode Appel’ laat een eigen versie zien die is aangepast aan onze Brabantse roots. Het is een verrassende, compacte, krachtige, maar toch ook poëtische tekst, die jongeren, maar ook volwassenen aanspreekt.

  Dinsdag 3 juni speelt toneelgroep ‘De Rode Appel’ in Theater Markant dit stuk. Be there!

  De Rode Appel speelt "Wacht op mij"

   

  Kaartjes zijn van vandaag iedere grote pauze verkrijgbaar bij Joyce Römkens en Joyce Oomen in de personeelskamer. Deze verkoop is speciaal bedoeld voor leerlingen van het Udens College en kosten €3,50.
  Zit je in klas 3VMBO, 3HAVO of 3VWO? Dan ga je met de hele klas gratis naar onze speciale middagvoorstelling! Meer informatie via je mentor of docent(e) Nederlands.

  Vanaf 9 mei zijn de kaartjes ook te koop bij Markant Uden. Tarief: €5,- (voor leerlingen UC €3,50 met schoolpasje)

  Meer informatie over Toneelgroep De Rode Appel lees je op de eigen website: www.rode-appel.nl

 2. Terug naar overzicht

 3. 2018-04-20

  Trekking HV3 loterij voor Edukans

 4. 2018-04-16

  Hoofdluis geconstateerd!

 5. 2018-04-09

  Wat doet de GGD?

 6. 2018-04-05

  Gymnasiumdag 16 april

 7. 2018-04-05

  AZ2 & H2: Bezoek aan Amsterdam